Biki, I. (2018). Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar" (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki, Ivan. "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki, Ivan. "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki, I. (2018). 'Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
Biki I. Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar" [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427
I. Biki, "Stvaranje proizvoda visoke dodane vrijednosti i njihova komercijalizacija kroz poslovni model "pokreni smoothie bar"", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:013427