Keri, A. M. (2018). Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904
Keri, Ana Marija. "Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904
Keri, Ana Marija. "Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904
Keri, A. M. (2018). 'Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904
Keri AM. Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904
A. M. Keri, "Kvaliteta kokošjih jaja iz alternativnih sustava proizvodnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:309904