Kujundžija, P. (2019). Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600" (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487
Kujundžija, Petar. "Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487
Kujundžija, Petar. "Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487
Kujundžija, P. (2019). 'Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487
Kujundžija P. Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487
P. Kujundžija, "Utjecaj nekih radnih parametara na proizvedenu razinu buke pri radu drobilice "BMD JBAG ES600"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:710487