Zlatarević, M. (2015). Mikroorganizmi u tehnologiji obrade mesa (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693895
Zlatarević, Martina. "Mikroorganizmi u tehnologiji obrade mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693895
Zlatarević, Martina. "Mikroorganizmi u tehnologiji obrade mesa." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693895
Zlatarević, M. (2015). 'Mikroorganizmi u tehnologiji obrade mesa', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693895
Zlatarević M. Mikroorganizmi u tehnologiji obrade mesa [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693895
M. Zlatarević, "Mikroorganizmi u tehnologiji obrade mesa", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:693895