Lončar, M. (2015). PATOGENI MIKROORGANIZMI - UZROČNICI KVARENJA HRANE (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388980
Lončar, Mija. "PATOGENI MIKROORGANIZMI - UZROČNICI KVARENJA HRANE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388980
Lončar, Mija. "PATOGENI MIKROORGANIZMI - UZROČNICI KVARENJA HRANE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388980
Lončar, M. (2015). 'PATOGENI MIKROORGANIZMI - UZROČNICI KVARENJA HRANE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388980
Lončar M. PATOGENI MIKROORGANIZMI - UZROČNICI KVARENJA HRANE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388980
M. Lončar, "PATOGENI MIKROORGANIZMI - UZROČNICI KVARENJA HRANE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:388980