Tadijan, J. (2015). Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje začinske paprike na OPG Škorvaga (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343316
Tadijan, Josipa. "Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje začinske paprike na OPG Škorvaga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343316
Tadijan, Josipa. "Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje začinske paprike na OPG Škorvaga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343316
Tadijan, J. (2015). 'Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje začinske paprike na OPG Škorvaga', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343316
Tadijan J. Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje začinske paprike na OPG Škorvaga [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343316
J. Tadijan, "Tehnološki činitelji i ekonomski rezultati proizvodnje začinske paprike na OPG Škorvaga", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:343316