Mihajlović, R. (2019). Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović, Relja. "Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović, Relja. "Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović, R. (2019). 'Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
Mihajlović R. Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409
R. Mihajlović, "Lucerna kao kultura za ispašu i svježu zelenu hranidbu preživača", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:289409