Mamić, F. (2019). Primjena prirodnih dodataka u hranidbi teladi u Simental Commmerce d.o.o. (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:340031
Mamić, Filip. "Primjena prirodnih dodataka u hranidbi teladi u Simental Commmerce d.o.o.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:340031
Mamić, Filip. "Primjena prirodnih dodataka u hranidbi teladi u Simental Commmerce d.o.o.." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:340031
Mamić, F. (2019). 'Primjena prirodnih dodataka u hranidbi teladi u Simental Commmerce d.o.o.', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:340031
Mamić F. Primjena prirodnih dodataka u hranidbi teladi u Simental Commmerce d.o.o. [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:340031
F. Mamić, "Primjena prirodnih dodataka u hranidbi teladi u Simental Commmerce d.o.o.", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:340031