Ervačić, L. (2019). Alelopatski utjecaj žute vučje stope (Aristolochia clementis L.) na salatu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:524118
Ervačić, Laura. "Alelopatski utjecaj žute vučje stope (Aristolochia clementis L.) na salatu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:524118
Ervačić, Laura. "Alelopatski utjecaj žute vučje stope (Aristolochia clementis L.) na salatu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:524118
Ervačić, L. (2019). 'Alelopatski utjecaj žute vučje stope (Aristolochia clementis L.) na salatu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:524118
Ervačić L. Alelopatski utjecaj žute vučje stope (Aristolochia clementis L.) na salatu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:524118
L. Ervačić, "Alelopatski utjecaj žute vučje stope (Aristolochia clementis L.) na salatu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:524118