Kožul, S. (2020). Tehnologija proizvodnje silažnog kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Stjepan Sarošević" (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:993039
Kožul, Stjepan. "Tehnologija proizvodnje silažnog kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Stjepan Sarošević"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:993039
Kožul, Stjepan. "Tehnologija proizvodnje silažnog kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Stjepan Sarošević"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:993039
Kožul, S. (2020). 'Tehnologija proizvodnje silažnog kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Stjepan Sarošević"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:993039
Kožul S. Tehnologija proizvodnje silažnog kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Stjepan Sarošević" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:993039
S. Kožul, "Tehnologija proizvodnje silažnog kukuruza (Zea mays L.) na OPG-u "Stjepan Sarošević"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:993039