diplomski rad
Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. urn:nbn:hr:151:908628

Pekić, Elizabeta
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Pekić, E. (2020). Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628

Pekić, Elizabeta. "Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628

Pekić, Elizabeta. "Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628

Pekić, E. (2020). 'Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628

Pekić E. Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628

E. Pekić, "Proizvodnja i ljekovita svojstva stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:908628