završni rad
Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte traminac u 2020. godini
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. urn:nbn:hr:151:685889

Paulić, Tesa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Paulić, T. (2020). Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte traminac u 2020. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:685889

Paulić, Tesa. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte traminac u 2020. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:685889

Paulić, Tesa. "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte traminac u 2020. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:685889

Paulić, T. (2020). 'Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte traminac u 2020. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:685889

Paulić T. Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte traminac u 2020. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:685889

T. Paulić, "Utjecaj različitih podloga na broj i masu zaperaka kod vinove loze (Vitis vinifera L.) sorte traminac u 2020. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:685889