Lasić, M. (2020). Tehnologija proizvodnje kukuruza i pšenice na OPG-u Lasić Franjo u 2018. i 2019. godini (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:150144
Lasić, Mario. "Tehnologija proizvodnje kukuruza i pšenice na OPG-u Lasić Franjo u 2018. i 2019. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:150144
Lasić, Mario. "Tehnologija proizvodnje kukuruza i pšenice na OPG-u Lasić Franjo u 2018. i 2019. godini." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:150144
Lasić, M. (2020). 'Tehnologija proizvodnje kukuruza i pšenice na OPG-u Lasić Franjo u 2018. i 2019. godini', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:150144
Lasić M. Tehnologija proizvodnje kukuruza i pšenice na OPG-u Lasić Franjo u 2018. i 2019. godini [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:150144
M. Lasić, "Tehnologija proizvodnje kukuruza i pšenice na OPG-u Lasić Franjo u 2018. i 2019. godini", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:150144