Crnčan, J. (2014). PČELINJI PROIZVODI I NJIHOV UTJECAJ NA LJUDSKO ZDRAVLJE (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:481810
Crnčan, Jelena. "PČELINJI PROIZVODI I NJIHOV UTJECAJ NA LJUDSKO ZDRAVLJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:481810
Crnčan, Jelena. "PČELINJI PROIZVODI I NJIHOV UTJECAJ NA LJUDSKO ZDRAVLJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:481810
Crnčan, J. (2014). 'PČELINJI PROIZVODI I NJIHOV UTJECAJ NA LJUDSKO ZDRAVLJE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:481810
Crnčan J. PČELINJI PROIZVODI I NJIHOV UTJECAJ NA LJUDSKO ZDRAVLJE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:481810
J. Crnčan, "PČELINJI PROIZVODI I NJIHOV UTJECAJ NA LJUDSKO ZDRAVLJE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:481810