Mijić, M. (2020). Utjecaj vodnog stresa na alelopatski potencijal salate (Lactuca sativa L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082904
Mijić, Matej. "Utjecaj vodnog stresa na alelopatski potencijal salate (Lactuca sativa L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082904
Mijić, Matej. "Utjecaj vodnog stresa na alelopatski potencijal salate (Lactuca sativa L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082904
Mijić, M. (2020). 'Utjecaj vodnog stresa na alelopatski potencijal salate (Lactuca sativa L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082904
Mijić M. Utjecaj vodnog stresa na alelopatski potencijal salate (Lactuca sativa L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082904
M. Mijić, "Utjecaj vodnog stresa na alelopatski potencijal salate (Lactuca sativa L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082904