Pavić, I. (2020). Utjecaj vremenskih prilika na tehnologiju proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na „Agro Bovis d.o.o.“ (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975251
Pavić, Ivan. "Utjecaj vremenskih prilika na tehnologiju proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na „Agro Bovis d.o.o.“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975251
Pavić, Ivan. "Utjecaj vremenskih prilika na tehnologiju proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na „Agro Bovis d.o.o.“." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975251
Pavić, I. (2020). 'Utjecaj vremenskih prilika na tehnologiju proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na „Agro Bovis d.o.o.“', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975251
Pavić I. Utjecaj vremenskih prilika na tehnologiju proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na „Agro Bovis d.o.o.“ [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975251
I. Pavić, "Utjecaj vremenskih prilika na tehnologiju proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na „Agro Bovis d.o.o.“", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:975251