Cerovečki, M. (2020). Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) na poljoprivrednom obrtu „Beta" (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275942
Cerovečki, Matej. "Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) na poljoprivrednom obrtu „Beta"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275942
Cerovečki, Matej. "Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) na poljoprivrednom obrtu „Beta"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275942
Cerovečki, M. (2020). 'Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) na poljoprivrednom obrtu „Beta"', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275942
Cerovečki M. Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) na poljoprivrednom obrtu „Beta" [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 18.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275942
M. Cerovečki, "Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) na poljoprivrednom obrtu „Beta"", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275942