Filipović, M. (2021). Poznavanje i upotreba samoniklog jestivog bilja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:907231
Filipović, Maja. "Poznavanje i upotreba samoniklog jestivog bilja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:907231
Filipović, Maja. "Poznavanje i upotreba samoniklog jestivog bilja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:907231
Filipović, M. (2021). 'Poznavanje i upotreba samoniklog jestivog bilja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:907231
Filipović M. Poznavanje i upotreba samoniklog jestivog bilja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:907231
M. Filipović, "Poznavanje i upotreba samoniklog jestivog bilja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:907231