Žulj, I. (2021). Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:654259
Žulj, Iva. "Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:654259
Žulj, Iva. "Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:654259
Žulj, I. (2021). 'Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:654259
Žulj I. Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:654259
I. Žulj, "Tehnologija proizvodnje krumpira (Solanum tuberosum L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:654259