Hamm, D. (2021). Proizvodnja tovnih svinja na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Hamm (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:650056
Hamm, Dorian. "Proizvodnja tovnih svinja na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Hamm." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:650056
Hamm, Dorian. "Proizvodnja tovnih svinja na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Hamm." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:650056
Hamm, D. (2021). 'Proizvodnja tovnih svinja na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Hamm', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:650056
Hamm D. Proizvodnja tovnih svinja na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Hamm [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:650056
D. Hamm, "Proizvodnja tovnih svinja na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Hamm", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:650056