Babić, R. (2021). Važnost selena kao mikronutrijenta u održivoj govedarskoj proizvodnji (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980617
Babić, Ružica. "Važnost selena kao mikronutrijenta u održivoj govedarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980617
Babić, Ružica. "Važnost selena kao mikronutrijenta u održivoj govedarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980617
Babić, R. (2021). 'Važnost selena kao mikronutrijenta u održivoj govedarskoj proizvodnji', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980617
Babić R. Važnost selena kao mikronutrijenta u održivoj govedarskoj proizvodnji [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980617
R. Babić, "Važnost selena kao mikronutrijenta u održivoj govedarskoj proizvodnji", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:980617