diplomski rad
Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. urn:nbn:hr:151:625793

Lešić, Marko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Lešić, M. (2021). Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793

Lešić, Marko. "Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793

Lešić, Marko. "Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793

Lešić, M. (2021). 'Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793

Lešić M. Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793

M. Lešić, "Utjecaj obrade tla i prihrane na prinos, agronomska i morfološka svojstva pšenice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:625793