Januš, T. (2022). Odnos potrošača prema tradiciji kolinja i kvaliteti suhomesnatih proizvoda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:305589
Januš, Tea. "Odnos potrošača prema tradiciji kolinja i kvaliteti suhomesnatih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:305589
Januš, Tea. "Odnos potrošača prema tradiciji kolinja i kvaliteti suhomesnatih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:305589
Januš, T. (2022). 'Odnos potrošača prema tradiciji kolinja i kvaliteti suhomesnatih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:305589
Januš T. Odnos potrošača prema tradiciji kolinja i kvaliteti suhomesnatih proizvoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:305589
T. Januš, "Odnos potrošača prema tradiciji kolinja i kvaliteti suhomesnatih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:305589