Valjak, M. (2022). Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak, Marija. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak, Marija. "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak, M. (2022). 'Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
Valjak M. Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962
M. Valjak, "Utjecaj roka berbe na sadržaj polifenola i antocijana kultivara merlot (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:671962