Baronji, R. A. (2022). Prinos i komponente prinosa boba (Vicia faba L.) u Laslovu 2022. godine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:637454
Baronji, Robert Aron. "Prinos i komponente prinosa boba (Vicia faba L.) u Laslovu 2022. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:637454
Baronji, Robert Aron. "Prinos i komponente prinosa boba (Vicia faba L.) u Laslovu 2022. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:637454
Baronji, R. A. (2022). 'Prinos i komponente prinosa boba (Vicia faba L.) u Laslovu 2022. godine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:637454
Baronji RA. Prinos i komponente prinosa boba (Vicia faba L.) u Laslovu 2022. godine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:637454
R. A. Baronji, "Prinos i komponente prinosa boba (Vicia faba L.) u Laslovu 2022. godine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:637454