Varžić, I. (2022). Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić, Iva. "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić, Iva. "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić, I. (2022). 'Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
Varžić I. Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762
I. Varžić, "Utjecaj biofortifikacije selenom i cinkon na neka kvalitativna svojstva sorte vinove loze cabernet sauvignon", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:058762