Maletić, T. (2021). Potencijal korištenja geotermalnih izvora pri uzgoju povrća u zaštitećnim prostorima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:447747
Maletić, Tomislav. "Potencijal korištenja geotermalnih izvora pri uzgoju povrća u zaštitećnim prostorima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:447747
Maletić, Tomislav. "Potencijal korištenja geotermalnih izvora pri uzgoju povrća u zaštitećnim prostorima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:447747
Maletić, T. (2021). 'Potencijal korištenja geotermalnih izvora pri uzgoju povrća u zaštitećnim prostorima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:447747
Maletić T. Potencijal korištenja geotermalnih izvora pri uzgoju povrća u zaštitećnim prostorima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:447747
T. Maletić, "Potencijal korištenja geotermalnih izvora pri uzgoju povrća u zaštitećnim prostorima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:447747