Krivić, M. (2022). Pregled tržišta ječma u Republici Hrvatskoj primjenom modela parcijalne ravnoteže (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:574727
Krivić, Marko. "Pregled tržišta ječma u Republici Hrvatskoj primjenom modela parcijalne ravnoteže." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:574727
Krivić, Marko. "Pregled tržišta ječma u Republici Hrvatskoj primjenom modela parcijalne ravnoteže." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:574727
Krivić, M. (2022). 'Pregled tržišta ječma u Republici Hrvatskoj primjenom modela parcijalne ravnoteže', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:574727
Krivić M. Pregled tržišta ječma u Republici Hrvatskoj primjenom modela parcijalne ravnoteže [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:574727
M. Krivić, "Pregled tržišta ječma u Republici Hrvatskoj primjenom modela parcijalne ravnoteže", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:574727