diplomski rad
Prinos zrna i komponente prinosa jaroga poljskog graška (Pisum sativum L.) na pokušalištu Tenja u 2022. godini
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. urn:nbn:hr:151:498554

Klarić, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Klarić, T. (2023). Prinos zrna i komponente prinosa jaroga poljskog graška (Pisum sativum L.) na pokušalištu Tenja u 2022. godini (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:498554

Klarić, Tomislav. "Prinos zrna i komponente prinosa jaroga poljskog graška (Pisum sativum L.) na pokušalištu Tenja u 2022. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:498554

Klarić, Tomislav. "Prinos zrna i komponente prinosa jaroga poljskog graška (Pisum sativum L.) na pokušalištu Tenja u 2022. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:498554

Klarić, T. (2023). 'Prinos zrna i komponente prinosa jaroga poljskog graška (Pisum sativum L.) na pokušalištu Tenja u 2022. godini', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:498554

Klarić T. Prinos zrna i komponente prinosa jaroga poljskog graška (Pisum sativum L.) na pokušalištu Tenja u 2022. godini [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:498554

T. Klarić, "Prinos zrna i komponente prinosa jaroga poljskog graška (Pisum sativum L.) na pokušalištu Tenja u 2022. godini", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:498554