Fuček, M. (2023). Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG- u "Fuček Aleksandra" (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:502761
Fuček, Magdalena. "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG- u "Fuček Aleksandra"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:502761
Fuček, Magdalena. "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG- u "Fuček Aleksandra"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:502761
Fuček, M. (2023). 'Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG- u "Fuček Aleksandra"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:502761
Fuček M. Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG- u "Fuček Aleksandra" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:502761
M. Fuček, "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na OPG- u "Fuček Aleksandra"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:502761