Bezjak, M. (2023). Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551
Bezjak, Matej. "Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551
Bezjak, Matej. "Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551
Bezjak, M. (2023). 'Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551
Bezjak M. Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551
M. Bezjak, "Utjecaj kaolinske gline na kvalitetu voća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:119551