Mašaberg, H. (2014). KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914
Mašaberg, Helena. "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914
Mašaberg, Helena. "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914
Mašaberg, H. (2014). 'KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914
Mašaberg H. KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914
H. Mašaberg, "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914