Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
UTJECAJ TIPA TLA I GNOJIDBE DUŠIKOM NA PRINOS I KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE
Poljoprivreda, 17 (2011), 1; 16-22. urn:nbn:hr:151:411695


Citirajte ovaj rad

Kristek, A., Kristek, S., Antunović, M., Varga, I., Katušić, J. i Besek, Z. (2011). UTJECAJ TIPA TLA I GNOJIDBE DUŠIKOM NA PRINOS I KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE. Poljoprivreda, 17. (1), 16-22. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:411695

Kristek, Andrija, et al. "UTJECAJ TIPA TLA I GNOJIDBE DUŠIKOM NA PRINOS I KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE." Poljoprivreda, vol. 17, br. 1, 2011, str. 16-22. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:411695

Kristek, Andrija, Suzana Kristek, Manda Antunović, Ivana Varga, Javor Katušić i Zdenko Besek. "UTJECAJ TIPA TLA I GNOJIDBE DUŠIKOM NA PRINOS I KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE." Poljoprivreda 17, br. 1 (2011): 16-22. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:411695

Kristek, A., et al. (2011) 'UTJECAJ TIPA TLA I GNOJIDBE DUŠIKOM NA PRINOS I KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE', Poljoprivreda, 17(1), str. 16-22. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:411695 (Datum pristupa: 11.07.2024.)

Kristek A, Kristek S, Antunović M, Varga I, Katušić J, Besek Z. UTJECAJ TIPA TLA I GNOJIDBE DUŠIKOM NA PRINOS I KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE. Poljoprivreda [Internet]. 21.06.2011. [pristupljeno 11.07.2024.];17(1):16-22. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:411695

A. Kristek, S. Kristek, M. Antunović, I. Varga, J. Katušić i Z. Besek, "UTJECAJ TIPA TLA I GNOJIDBE DUŠIKOM NA PRINOS I KVALITETU KORIJENA ŠEĆERNE REPE", Poljoprivreda, vol. 17, br. 1, str. 16-22, Lipanj 2011. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:411695. [Citirano: 11.07.2024.]