Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina
Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64 (2022), 2; 55-60. https://doi.org/10.33128/k.64.2.1


Citirajte ovaj rad

Kralik, Z., Kralik, G., Galović, O., Gvozdanović, K., Radišić, Ž. i Košević, M. (2022). Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64. (2), 55-60. doi: 10.33128/k.64.2.1

Kralik, Zlata, et al. "Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 64, br. 2, 2022, str. 55-60. https://doi.org/10.33128/k.64.2.1

Kralik, Zlata, Gordana Kralik, Olivera Galović, Kristina Gvozdanović, Žarko Radišić i Manuela Košević. "Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 64, br. 2 (2022): 55-60. https://doi.org/10.33128/k.64.2.1

Kralik, Z., et al. (2022) 'Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64(2), str. 55-60. doi: 10.33128/k.64.2.1

Kralik Z, Kralik G, Galović O, Gvozdanović K, Radišić Ž, Košević M. Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 28.02.2022. [pristupljeno 16.07.2024.];64(2):55-60. doi: 10.33128/k.64.2.1

Z. Kralik, G. Kralik, O. Galović, K. Gvozdanović, Ž. Radišić i M. Košević, "Utjecaj genotipa pilića i vrste mišićnog tkiva na sadržaj karnozina i anserina", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 64, br. 2, str. 55-60, Veljača 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:397135. [Citirano: 16.07.2024.]