Prakatur, I., Domaćinović, M., Pavić Vulinović, M., Samac, D., Ronta, M., Đidara, M. i Pastuović, Lj. (2021). Utjecaj dodatka kamilice i koprive u smjese za tovne piliće na kvalitetu mesa. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 63. (2), 43-51. doi: 10.33128/k.63.2.1
Prakatur, Ivana, et al. "Utjecaj dodatka kamilice i koprive u smjese za tovne piliće na kvalitetu mesa." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 63, br. 2, 2021, str. 43-51. https://doi.org/10.33128/k.63.2.1
Prakatur, Ivana, Matija Domaćinović, Mirela Pavić Vulinović, Danijela Samac, Mario Ronta, Mislav Đidara i Ljubica Pastuović. "Utjecaj dodatka kamilice i koprive u smjese za tovne piliće na kvalitetu mesa." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 63, br. 2 (2021): 43-51. https://doi.org/10.33128/k.63.2.1
Prakatur, I., et al. (2021) 'Utjecaj dodatka kamilice i koprive u smjese za tovne piliće na kvalitetu mesa', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 63(2), str. 43-51. doi: 10.33128/k.63.2.1
Prakatur I, Domaćinović M, Pavić Vulinović M, Samac D, Ronta M, Đidara M, i sur.. Utjecaj dodatka kamilice i koprive u smjese za tovne piliće na kvalitetu mesa. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 18.06.2021. [pristupljeno 22.11.2024.];63(2):43-51. doi: 10.33128/k.63.2.1
I. Prakatur, et al., "Utjecaj dodatka kamilice i koprive u smjese za tovne piliće na kvalitetu mesa", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 63, br. 2, str. 43-51, Lipanj 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:046572. [Citirano: 22.11.2024.]