Znanstveni rad - Pregledni rad
Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22. (2020), 4.; 274-282. https://doi.org/10.31727/m.22.4.3

Zelić, Ana; Kralik, Zlata; Kralik, Gordana; Hanžek, Danica

Citirajte ovaj rad

Zelić, A., Kralik, Z., Kralik, G. i Hanžek, D. (2020). Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.. (4.), 274-282. doi: 10.31727/m.22.4.3

Zelić, Ana, et al. "Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., br. 4., 2020, str. 274-282. https://doi.org/10.31727/m.22.4.3

Zelić, Ana, Zlata Kralik, Gordana Kralik i Danica Hanžek. "Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 22., br. 4. (2020): 274-282. https://doi.org/10.31727/m.22.4.3

Zelić, A., et al. (2020) 'Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.(4.), str. 274-282. doi: 10.31727/m.22.4.3

Zelić A, Kralik Z, Kralik G, Hanžek D. Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 17.07.2020. [pristupljeno 06.11.2024.];22.(4.):274-282. doi: 10.31727/m.22.4.3

A. Zelić, Z. Kralik, G. Kralik i D. Hanžek, "Mikroalge kao izvor omega-3 masnih kiselina u hranidbi tovnih pilića", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., br. 4., str. 274-282, Srpanj 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:356415. [Citirano: 06.11.2024.]