Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20. (2018), 1.; 45-49. https://doi.org/10.31727/m.20.1.4


Citirajte ovaj rad

Senčić, Đ., Samac, D. i Novoselec, J. (2018). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20.. (1.), 45-49. doi: 10.31727/m.20.1.4

Senčić, Đuro, et al. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 20., br. 1., 2018, str. 45-49. https://doi.org/10.31727/m.20.1.4

Senčić, Đuro, Danijela Samac i Josip Novoselec. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 20., br. 1. (2018): 45-49. https://doi.org/10.31727/m.20.1.4

Senčić, Đ., Samac, D. i Novoselec, J. (2018) 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20.(1.), str. 45-49. doi: 10.31727/m.20.1.4

Senčić Đ, Samac D, Novoselec J. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 19.02.2018. [pristupljeno 17.07.2024.];20.(1.):45-49. doi: 10.31727/m.20.1.4

Đ. Senčić, D. Samac i J. Novoselec, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 20., br. 1., str. 45-49, Veljača 2018. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:819067. [Citirano: 17.07.2024.]