Stručni rad - Stručni rad
Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu
Glasnik Zaštite Bilja, 46. (2023), 6.; 62-70. https://doi.org/10.31727/gzb.46.6.6


Citirajte ovaj rad

Varga, I. i Đurović, V. (2023). Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu. Glasnik Zaštite Bilja, 46.. (6.), 62-70. doi: 10.31727/gzb.46.6.6

Varga, Ivana i Vesna Đurović. "Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 46., br. 6., 2023, str. 62-70. https://doi.org/10.31727/gzb.46.6.6

Varga, Ivana i Vesna Đurović. "Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu." Glasnik Zaštite Bilja 46., br. 6. (2023): 62-70. https://doi.org/10.31727/gzb.46.6.6

Varga, I. i Đurović, V. (2023) 'Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu', Glasnik Zaštite Bilja, 46.(6.), str. 62-70. doi: 10.31727/gzb.46.6.6

Varga I, Đurović V. Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 14.12.2023. [pristupljeno 29.11.2024.];46.(6.):62-70. doi: 10.31727/gzb.46.6.6

I. Varga i V. Đurović, "Trendovi proizvodnje i konzumacije krumpira u svijetu", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 46., br. 6., str. 62-70, Prosinac 2023. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:338249. [Citirano: 29.11.2024.]