Zagorac, A. (2024). Komponente prinosa različitih autohtonih sorata češnjaka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069971
Zagorac, Antonija. "Komponente prinosa različitih autohtonih sorata češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069971
Zagorac, Antonija. "Komponente prinosa različitih autohtonih sorata češnjaka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069971
Zagorac, A. (2024). 'Komponente prinosa različitih autohtonih sorata češnjaka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069971
Zagorac A. Komponente prinosa različitih autohtonih sorata češnjaka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069971
A. Zagorac, "Komponente prinosa različitih autohtonih sorata češnjaka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:069971