Majić, J. (2024). Prinos krmne repe i krmnog kelja na Pokušalištu Tenja u 2022. godini (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:534786
Majić, Josip. "Prinos krmne repe i krmnog kelja na Pokušalištu Tenja u 2022. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:534786
Majić, Josip. "Prinos krmne repe i krmnog kelja na Pokušalištu Tenja u 2022. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:534786
Majić, J. (2024). 'Prinos krmne repe i krmnog kelja na Pokušalištu Tenja u 2022. godini', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:534786
Majić J. Prinos krmne repe i krmnog kelja na Pokušalištu Tenja u 2022. godini [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:534786
J. Majić, "Prinos krmne repe i krmnog kelja na Pokušalištu Tenja u 2022. godini", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:534786