Golubović, A. (2024). Projicirane konzumacije suhe tvari u svrhu planiranja krmnih sustava (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:825856
Golubović, Angela. "Projicirane konzumacije suhe tvari u svrhu planiranja krmnih sustava." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:825856
Golubović, Angela. "Projicirane konzumacije suhe tvari u svrhu planiranja krmnih sustava." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:825856
Golubović, A. (2024). 'Projicirane konzumacije suhe tvari u svrhu planiranja krmnih sustava', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:825856
Golubović A. Projicirane konzumacije suhe tvari u svrhu planiranja krmnih sustava [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:825856
A. Golubović, "Projicirane konzumacije suhe tvari u svrhu planiranja krmnih sustava", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:825856