završni rad
Konzervacujska obrada tla u uzgoju soje ( Glycine max. L. Merr .)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. urn:nbn:hr:151:487986

Aragović, Marko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Aragović, M. (2024). Konzervacujska obrada tla u uzgoju soje ( Glycine max. L. Merr .) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:487986

Aragović, Marko. "Konzervacujska obrada tla u uzgoju soje ( Glycine max. L. Merr .)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:487986

Aragović, Marko. "Konzervacujska obrada tla u uzgoju soje ( Glycine max. L. Merr .)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:487986

Aragović, M. (2024). 'Konzervacujska obrada tla u uzgoju soje ( Glycine max. L. Merr .)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:487986

Aragović M. Konzervacujska obrada tla u uzgoju soje ( Glycine max. L. Merr .) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:487986

M. Aragović, "Konzervacujska obrada tla u uzgoju soje ( Glycine max. L. Merr .)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:487986