Čeme, A. (2014). UTJECAJ ZELENE BERBE NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I PH MOŠTA SORTE SYRAH (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457972
Čeme, Antonija. "UTJECAJ ZELENE BERBE NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I PH MOŠTA SORTE SYRAH (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457972
Čeme, Antonija. "UTJECAJ ZELENE BERBE NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I PH MOŠTA SORTE SYRAH (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457972
Čeme, A. (2014). 'UTJECAJ ZELENE BERBE NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I PH MOŠTA SORTE SYRAH (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457972
Čeme A. UTJECAJ ZELENE BERBE NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I PH MOŠTA SORTE SYRAH (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457972
A. Čeme, "UTJECAJ ZELENE BERBE NA KOLIČINU ŠEĆERA, UKUPNU KISELOST I PH MOŠTA SORTE SYRAH (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:457972