Kesedžić, M. (2013). IZOLACIJA I PROCJENA KVALITETE DNA IZ RAZLIČITIH BILJNIH VRSTA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:500128
Kesedžić, Marko. "IZOLACIJA I PROCJENA KVALITETE DNA IZ RAZLIČITIH BILJNIH VRSTA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:500128
Kesedžić, Marko. "IZOLACIJA I PROCJENA KVALITETE DNA IZ RAZLIČITIH BILJNIH VRSTA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:500128
Kesedžić, M. (2013). 'IZOLACIJA I PROCJENA KVALITETE DNA IZ RAZLIČITIH BILJNIH VRSTA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:500128
Kesedžić M. IZOLACIJA I PROCJENA KVALITETE DNA IZ RAZLIČITIH BILJNIH VRSTA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:500128
M. Kesedžić, "IZOLACIJA I PROCJENA KVALITETE DNA IZ RAZLIČITIH BILJNIH VRSTA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:500128