završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2013. urn:nbn:hr:151:166320

Brica, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Brica, M. (2013). UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320

Brica, Marina. "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320

Brica, Marina. "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320

Brica, M. (2013). 'UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320

Brica M. UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320

M. Brica, "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA NA KVALITETU IZOLIRANE DNA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:166320