Tomić, O. (2013). Klijavost sjemena kres salate nakon tretmana biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:353257
Tomić, Olga. "Klijavost sjemena kres salate nakon tretmana biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:353257
Tomić, Olga. "Klijavost sjemena kres salate nakon tretmana biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:353257
Tomić, O. (2013). 'Klijavost sjemena kres salate nakon tretmana biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:353257
Tomić O. Klijavost sjemena kres salate nakon tretmana biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:353257
O. Tomić, "Klijavost sjemena kres salate nakon tretmana biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:353257