Drenjančević, I. (2016). UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733
Drenjančević, Ivan. "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733
Drenjančević, Ivan. "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733
Drenjančević, I. (2016). 'UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733
Drenjančević I. UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733
I. Drenjančević, "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733