diplomski rad
UTJECAJ SPORAZUMA O CARINAMA I TRGOVINI (GATT) NA LIBERALIZACIJU SVJETSKOG TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:923919

Svoboda, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Svoboda, J. (2016). UTJECAJ SPORAZUMA O CARINAMA I TRGOVINI (GATT) NA LIBERALIZACIJU SVJETSKOG TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:923919

Svoboda, Josip. "UTJECAJ SPORAZUMA O CARINAMA I TRGOVINI (GATT) NA LIBERALIZACIJU SVJETSKOG TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:923919

Svoboda, Josip. "UTJECAJ SPORAZUMA O CARINAMA I TRGOVINI (GATT) NA LIBERALIZACIJU SVJETSKOG TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:923919

Svoboda, J. (2016). 'UTJECAJ SPORAZUMA O CARINAMA I TRGOVINI (GATT) NA LIBERALIZACIJU SVJETSKOG TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:923919

Svoboda J. UTJECAJ SPORAZUMA O CARINAMA I TRGOVINI (GATT) NA LIBERALIZACIJU SVJETSKOG TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:923919

J. Svoboda, "UTJECAJ SPORAZUMA O CARINAMA I TRGOVINI (GATT) NA LIBERALIZACIJU SVJETSKOG TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:923919