završni rad
STUDIJA IZVODLJIVOSTI ZA PROIZVODNJU KAMELINE (Camelina sativa (L.) Crantz) I RAZVIJANJE PROIZVODA NA BAZI KAMELINE
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:167066

Gašparović, Đurđica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Gašparović, Đ. (2016). STUDIJA IZVODLJIVOSTI ZA PROIZVODNJU KAMELINE (Camelina sativa (L.) Crantz) I RAZVIJANJE PROIZVODA NA BAZI KAMELINE (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:167066

Gašparović, Đurđica. "STUDIJA IZVODLJIVOSTI ZA PROIZVODNJU KAMELINE (Camelina sativa (L.) Crantz) I RAZVIJANJE PROIZVODA NA BAZI KAMELINE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:167066

Gašparović, Đurđica. "STUDIJA IZVODLJIVOSTI ZA PROIZVODNJU KAMELINE (Camelina sativa (L.) Crantz) I RAZVIJANJE PROIZVODA NA BAZI KAMELINE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:167066

Gašparović, Đ. (2016). 'STUDIJA IZVODLJIVOSTI ZA PROIZVODNJU KAMELINE (Camelina sativa (L.) Crantz) I RAZVIJANJE PROIZVODA NA BAZI KAMELINE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:167066

Gašparović Đ. STUDIJA IZVODLJIVOSTI ZA PROIZVODNJU KAMELINE (Camelina sativa (L.) Crantz) I RAZVIJANJE PROIZVODA NA BAZI KAMELINE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:167066

Đ. Gašparović, "STUDIJA IZVODLJIVOSTI ZA PROIZVODNJU KAMELINE (Camelina sativa (L.) Crantz) I RAZVIJANJE PROIZVODA NA BAZI KAMELINE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:167066