završni rad
AFLATOKSINI KAO UZROĈNICI KVARENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:946545

Jantoš, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Jantoš, J. (2016). AFLATOKSINI KAO UZROĈNICI KVARENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:946545

Jantoš, Josipa. "AFLATOKSINI KAO UZROĈNICI KVARENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:946545

Jantoš, Josipa. "AFLATOKSINI KAO UZROĈNICI KVARENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:946545

Jantoš, J. (2016). 'AFLATOKSINI KAO UZROĈNICI KVARENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:946545

Jantoš J. AFLATOKSINI KAO UZROĈNICI KVARENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:946545

J. Jantoš, "AFLATOKSINI KAO UZROĈNICI KVARENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:946545